VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

blodpropp

Jag har ju jämt och har lite värk här och där, hängig och trött. Igår kände jag en knäl som gjorde ont ovanför armbågen. Armen har varit öm ett tag.Typiskt... bara fär att jävlas så är det väl ytterligare en propp antog jag. Kände igen smärtan.
Hade tid hos ortopeden för bedömning. Sa sen till läkaren nåt i stil med Jag tror jag åkt på en ny propp.
Va sa han, kände, och pekade på min arm och sa bestämt;
DU.AKUTEN.NU!
Hepp, knallade dit och ssk:n liksom.. jaja matilda igen. suck suck. Jag passade på. att som alltid numera att göra reklam fär mitt nya liv. Typ.- Blev i alla fall skickad fär ultraljud, såklart var det en propp. Dom på akuten "Va! Var det en propp!! när jag kom från röntgen. Jo.. det trodde jag ju redan före- Damn it att behöva bevisa allt!!
Inlagd.. och resten vet ni. sprutor i magen två ggr varje dag framöver.. blä
och nu är jag hemma igen.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: