VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

uppdatering idag

Igår slocknade jag vid sju och har sovit nästan fram tills nu. Var så trött igår! Ni vet sådär trött som om man varit uppe sen fyra, grovjobbat i kallt, vått väder, kommit hem, gjort examnesuppgifter på universitet och sen storstädat fram till 23 typ. Nu är det väl inte så många som gör det, men fick ni  käslan?
 
Idag blir det "Elin Dietist" Det var ett tag sen.
 
Och, HALLELUJHA! Jag kolla banken-. allt autogriro drogs ju i natt och jag hade mer pengar över än vad jag trodde nu när allt är draget. God save the bank! 
bag of money
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: