VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

nytt jobb

Fullt upp. Idag ska jag ringa min nya arbetsplats.
DET är märklgt, praktiserar ju på I&KC och före det sa chefen JK; "Du är alldeles för bra för att gå hemma"
Jovissst, men..
"Det här på I&KC ska leda till ett jobb när du är klar här 31/5" (JK
Sure, var det 9% arbetslöshet i kommunen? Jag har ingen vidre utbildning, inte jobbat på flera år... och jag hade noll självförtroende. Vem vill ha mig, och jag klarar inte mycket..
I fredags tänkte jag på väg in till praktiken;
"Om jag kanske skulle kolla lite på ArbetsFörmedlingens hemsida om Jobb?"
Mailboxen var full, när jag satte mig vid min arbetsplats i fredags. Ett mail av alla verkade som ett jobb man kunde söka. Det lät anvcerat, ett intern inom de olika systerorganisationerna,. Dock har min korta tid på I&KC gett mig ett uns självförtroende, så jag tog mod till mig, och tänkte- men jag kanske kulle kolla tjänsten?


två timmar senare blev det klart att jag börjar 4 juni!!!


Exakt hur, vad, och när får jag reda på idag. Jeezez, livet ärmärkligt.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Lotta
skriven :

Nej men fan va kul! Grattis!! :D