VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Bosse håller på att flänga runt, och tar i...

Bosse håller på att flänga runt, och tar inte hänsyn att klockan är sen och att jag och Ves vill sova. Hörru älskade kattskrälle- SOV!

Natti Natti!

dsc00302 (MMS)

Natti Natti!

Yiiha! Träningsglädjen är tillbaka! Körde ...

Yiiha! Träningsglädjen är tillbaka! Körde ryggpass idag, och klarade allt. Både bättre styrka, balans och kondition. Har inte haft nån vidare träningsglädje på läänge, har bara tränat för att jag ska liksom. Ett måste. Var lite orolig för fett och kalorisvullandet i helgen, men måste nog erkänna att det behövdes kanske. Jag är tillbaka, med styrka kondition och glädje. Du vet det där när man kommer till ett pass, trött och huvudvärk och sen när musiken och rörelserna kommer igång så får man värsta adrenalinkicken och glädjekick. Glad och nöjd!