VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

tuggummipop

Just nu snurrar Absoute Kidz i högtalarna med t.e.x Mambo nr 5, Dr. Bombay (Taxidriver in calcutta ni vet), Dj Ötzi, The Bubbles, Markoolio och andra liknande. -då är det dåligt!
Jeezez vilka minnen när jag hör Brandsta City Släckers!! . Tänkte att lite tuggummipop skulle lätta upp stämningen. Kan inte säga att det gjorde det. Fast om jag ska erkänna.... lite kul är det. Hade blivit asdeppig av att lyssna på Rammstein eller så.
Pop 4-ever ;-)


Så peckligt, är astrött och allmänt sjuk (för er som inte visste det, hihi) men kan ändå inte vila. Nån oro i kroppen. Tagit mina mediciner, men... Borde och vill vila, men nix.

Ves är i stan. Jag ska göra- vad? Der behövs rensas på köksbodet, städa i köket, boka tvättid, plocka undan.. och ja, lite så. Men jag ORKAR inte!¨

Jag gillar inte att vara sjuk. Fast- säg NÅN som gör det. Det är inget särskilt med VildaMatilda, det vet jag. Men måste få klaga lite :)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: