VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Jag mår bara sämre och sämre. Ligger och s...

Jag mår bara sämre och sämre. Ligger och skakar under täcket. Och har tagit ett varmt bad. Ska det va såhär? 1177 pratade ambulans, men jag avvaktar.. mår fan pissgt!

Älskade mamsen!

Fastän jag är sjuk så kom mamma och skjutsade mig till apoteket, och hon gick in till Ica undertiden och köpte ProViva, Verum Häsofil, mellanmjölk och bullens pilsnerkorv till mig. LOVE U MUM!
Jag menar, hon kunde kanske bli smittad och ÅNDÅ hjälper mig!
dax för sängen

Usch.

dsc03522 (MMS)

Usch. Vill sova.. går ibland. min älskade mamma ska hjäpa mig att åka till Apoteket och så. Tog mig till Pressbyrån, men det kanppt. Och det handlar om ca 150 meter plan mark.