VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

lördag em/kväll

Slött. Så kan man nog säga det. Ätit, umgåts, tog en tur till Willys. lyssnat på radio.. Mmmm, såntdär. Allt rullar på. iNgen majbrsa i år. Fattar inte grejen med det.
Och nån fest bli det inte
och jag vet att jag skriver ett skittråkigt, meningsklöst blogginlägg som har intresefaktor NOLL, men jag skriver snart igen, förhoppningsvis om nåt intressant :-)

lördag fm

Plockat, bäddat, vädrat, sopat, torkat, diskat. Lördag förmiddag.

Har gjort lite US-arbete också- sitter i en grupp (nja, jag och en till, så grupp vet jag inte) som ska anordna en friluftshelg, och nu verkar det fixat. Det är så lätt bara man får tummarna ur *****. Varför gjorde jag det inte tidigare?? Det mesta är enklare och lättare än vad man tror. I Tildans värld i alla fall

räcker inte till

Lördag morgon. Ves håller på med reklamen och jag gör ingnting. Ska ta tag i köket, det ser heskt ut.

Inser att det sättet jag lever helgerna på, skiljer sig fån andras, Tex Ves. Han sa nyss "Jag vill ha ett socialt liv" Och jag går liksom och lägger mig vid 22 och varit nöjd med det.
Rädd att tappa hnom, men förslog att vi ska gå till den lokala Puben ikväll.
Det känns som att jag inte räcker till.