VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Nyttig!

Tog tag i klädkammaren ändå och var tuff mot mig själv och plockade ner saker jag inte använder så ofta, eller kommer i, med viss... sorg?

Har tvättat också och bytt i sängen.. och plockat.. och diskat. och och och

Inga happy new year-feeelings :-(

göra nu?

två sidor

Japp, slutade med cigg 2/10 -09. Käkade sånadär sugtabletter med massa nikotin i. Fine- slutade ju med farliga cigg. Och det är lite billigare med tabletter.
22/11 -10 bestämde jag mig för att sluta med nikotintabletterna, hade helt enkelt inte råd och det var ju inte nyttigt. Jag fick i mig samma mängd niotin av tabletterna som ca 70 John Silver. (de starkaste ciggen) plus enorma mängder aspartam.
jag är fasen fortfarande dösugen och dessutom har jag gått upp i vikt. Det ÄR känt fakta att nikotin håller igång förbränningen.
Är det verkligen värt det?? Att inte ta tabletterna? Fet och nikotinfri (och lite mer pengar?)

nyttig (?)

Jag borde ta tag  och rensa i klädkammaren. Försökte nyss att packa ner kläder som jag knappt anväder, men det blir liksom:

"men DEN använde jag i våras" 

"om jag går ner tio kilo kan jag ju använda dom där"

 "Den kan vara bra att ha NÅGONGÅNG"

"OK, ful, men kan ju tänkas använda den"

"En fläck, men kan ha som hemmakläder"

"tycker inte om färgen, men den är ju snygg"

"Bra att ha"

Alltså ser den överbelamrade klädkammaren ut som vanligt..

För övrigt känner jag för att storstäda, tvätta, rensa, osv. WTF?? Happy new year eller?