VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

ajaj

Träffpunkten idag var trevlig, älskade LN kom förbi en sväng. Har fått jättebra kontakt med Z som jobbar där. Dom är hur bra som helst allihop.
Och faktiskt- det är en del äldre, typ 60-65 men det är ändå kul att prata med dom. Man får alltid nya infallsvinklar. Alltid lär man sig nåt.
Det är kul att träffa människor igen!

JÄDRA MAGE!!! ASONT! Började lite igår kväll och kom tillbaka nu i em. Så satans ont! Ligger med vetekudde och tar Citodon. Hjälper inget vidare. Det går liksom i intervaller. När det är som vidrigast kan jag knappt andas för att det gör så ont. Och då blir jag väldigt illamående. Har spypåse med mig.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: