VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

gula glas

Syncentralen gick fint. Jag hade trott att jag skulle ha såna glas som blir mörka i ljus, men ofärgade när det är lite mörkare. Hittade ett par bågar jag ville ha, och sa att jag ville att ögonen skulle komma fram, så man inte bara ser ett par stora, tjocka bågar. Då sa optikern nåt i stil med "Ja, man kommer inte direkt se dina ögon..."
NEHE?? Det visade sig att dom brillorna med styrka ska vara GULA hela tiden. Hej Teppas! (minns ni han från barnprogrammet? Han hade gula glas)

Kommer nog se lite otrevligt ut om folk tror jag har solbrillor på mig inomhus.. men ja,ja. Och HUR snyggt är det med GULA glas??
Och HUR kul blir det att sminka sig? Ögonen syns ju inte ändå...
Litet problem kan man tänka. När jag är blind kvittar det ju..

På bildterapin idag bara pratade vi. Skönt.

Hemma-dag imorgon. Skönt! Bra att ta det lite lugnt ibland

31/8

Fasen vad tröögt det är på mornarna!! Om man bara kunde få sova obegränsat... Dream., sweet dream:-P

Idag ska jag till Syncentralen och träffa en optiker. Hoppas på nya brillor. Vet att jag ska ha mörka glas, men vet inte eom det ingår brillor eller om glasen kostar. Har liksom inte råd med det.

                          Jädra ögon!!

aja, sen ska Ellen hämta mig där och köra till bildterapin <3 Lääängtar!

Höstens träningsprogram kom igår! Jag blir helt sprattlig (är det ett ord?) i benen och ville göra ALLT. Åh, lääängtar! Start 6 september.

ajaj

Träffpunkten idag var trevlig, älskade LN kom förbi en sväng. Har fått jättebra kontakt med Z som jobbar där. Dom är hur bra som helst allihop.
Och faktiskt- det är en del äldre, typ 60-65 men det är ändå kul att prata med dom. Man får alltid nya infallsvinklar. Alltid lär man sig nåt.
Det är kul att träffa människor igen!

JÄDRA MAGE!!! ASONT! Började lite igår kväll och kom tillbaka nu i em. Så satans ont! Ligger med vetekudde och tar Citodon. Hjälper inget vidare. Det går liksom i intervaller. När det är som vidrigast kan jag knappt andas för att det gör så ont. Och då blir jag väldigt illamående. Har spypåse med mig.