VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

propp och föreläsning

Hihi, två sjuksköterskeelvever bad mig "föreläsa" för dom. Det var en på PIVA av alla ställen som tipsade om mig. Det kändes som att jag babblade oviktigt, men efteråt sa dom att jag "är mycket klok och påläst" ???? JAG? Ok, jag har varit med om en del, men ändå. Och visserligen har jag föreläst några ggr, en gång för AT-läkare.. ojojoj. Kul var det att få lönebesked från landstinget Kronoberg :-) Dom bad mig föreläsa fler gånger för läkarna, och nu, ev. universitetet. Lilla jag?
Hoppas det inte låter som att jag skryter, vill bara berätta.
Och för nån vecka sedan kom en ssk på avd in till mig med två ssk-elever och bad MIG berätta om mediciner! Ännu en gång: JAG???
Nu börjar all pollen slå ut :-P

På bra humör annars. Och dom var rätt schyssta på sjukan för en gång skull.Legat på sjukan nån dag, pga feber och smärta..och allmänt skitdåligt mående.
Och nog fasen har jag fått en propp i armen också, märkte det idag. Min fjärde... hallå.. jag är bara 27!! Ska göra ultraljud på den imorgon.
Njurarna börjar bli bättre, likaså CRP:t.
Fast en läkare har skrivit en akutremiss för kolonskopi. Går inte in närmare på vad det innebär, men läkaren tyckte jag skulle göra det under narkos. Ok, ingen trevlig undersökning, men blir mer och mer stickrädd och tycker det är lite läskigt att sövas. Rätt konstigt, bara för nåt år sedan var att bli sövd det bästa jag visste.


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: